Україна

Потяг Відень-Київ затримується через аварію в Угорщині


Потяг Відень-Київ затримується через аварію в Угорщині

Вантажний поїзд зійшов з рейок на угорській залізниці. Внаслідок чого потяг з Відня до Києва затримуються на шість годин.


Рейс з Відня до Києва затримується на шість годин через сходження вагонів із залізною рудою на угорській залізниці. Про це повідомила Укрзалізниця на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 8 травня.
 
Вранці 7 травня між станціями Újfehértó і Hajdúhadház зійшли з рейок дев’ять вагонів угорського 35-вагонного вантажного поїзда із залізною рудою.
 
“Наразі угорські колеги тільки розпочали підйом вагонів, відтак відновлення залізничної колії та контактної мережі триватиме щонайменше день. Рух потягів між станціями призупинено, угорська залізниця пропонує пересадки на підмінний автобус”, – йдеться у повідомленні.
 
Угорські та австрійські поїзди інтерсіті між Будапештом і Захонню курсуватимуть між Будапештом і Ніредьгазою через Мішкольц із довшим часом у дорозі. По прибуттю на ст. Чоп вагони включать до складу поїзда №82 Ужгород-Київ і прибудуть до столиці 9 травня (замість 8 травня о 19:30) у складі поїзда №750.
 
Затримка торкнеться і зворотних поїздів до Відня. В Укрзалізниці просять враховувати це при плануванні пересадок та вильотів з аеропорту у Будапешті.

 Фото: Укрзалізниця / Facebook
 

Нагадаємо, новий безпересадковий вагон сполученням Відень – Чоп – Відень розпочав курсування з 24 квітня. Влітку відкриють новий залізничний маршрут із Праги до Львова.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button