Україна

Пошкодження дамби на Донеччині: в ОВА повідомили про ситуацію


Пошкодження дамби на Донеччині: в ОВА повідомили про ситуацію

У четвер була проведена евакуція 26 осіб, у тому числі вісім дітей, зазначив Павло Кириленко.

У Донецькій області стабілізувалася ситуація після пошкодження греблі Карлівського водосховища. Про це повідомив керівник місцевої ОВА Павло Кириленко у Telegram в п’ятницю, 26 травня.

“Напередодні росіяни поцілили у греблю Карлівського водосховища, внаслідок чого під загрозою підтоплення опинилися шість населених пунктів, де мешкає 981 людина. Вчора з цієї території евакуювали 26 осіб, у тому числі вісім дітей”, – написав очільник області.

Кириленко зазначив, що на ранок ситуація стабілізувалася, рівень води спадає, транспортне сполучення у громаді працює.

За його словами, за минулу добу на Волноваському напрямку росіяни обстріляли Шахтарське Великоновосілківської ТГ, де пошкодили три будинки.

На Донецькому напрямку впродовж ночі тривали обстріли Мар’їнки та Георгіївки, одна людина загинула у Красногорівці. Місто Курахове двічі потрапило під ворожий вогонь – пошкоджено щонайменше два приватні будинки та одну двоповерхівку.

На Горлівському напрямку у Костянтинівці пошкоджено чотири багатоповерхівки, у Плещіївці Іллінівської ТГ – приватний будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджено п’ять приватних будинків. У Торецькій ТГ – три будинки та будівлю підприємства у Нью-Йорку.

На Лисичанському напрямку під вогнем були Сіверськ і Дронівка.

Нагадаємо, 25 травня на Донеччині росіяни зруйнували дамбу Карлівського водосховища – відразу під загрозою підтоплення опинилися селища Галицинівка, Желанне-1 та Желанне-2.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button