Україна

Пом’якшення COVID-обмежень – Ізраїль відкривається для туристів з двома ПЛР-тестами – 1News


Pixabay

Громадянам Ізраїлю, які повертаються до Ізраїлю, не доведеться проходити тест перед польотом, а лише ПЛР-тест після приземлення

У неділю, 20 лютого, прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет і міністр охорони здоров’я країни Ніцан Горовіц оголосили про план пом’якшення певних COVID-обмежень на поїздки та освіту, який набуде чинності 1 березня. Про це повідомляє Times of Israel.

За новими правилами, в’їзд в Ізраїль дозволять як COVID-вакцинованим, так і невакцинованим туристам різного віку за умови, якщо вони здадуть негативний ПЛР-тест перед посадкою на рейс і пройдуть ще один після приземлення в країні.

Громадянам Ізраїлю, які повертаються до Ізраїлю, не доведеться проходити тест перед польотом, а лише ПЛР-тест після приземлення.

1News за темою: Попри рекордну кількість нових випадків COVID-19: У Данії пом’якшили карантинні обмеження

Нагадаємо, влада Великої Британії прийняла рішення пом’якшити умови в’їзду для іноземних туристів. Нові правила набули чинності 11 лютого.

При цьому з кінця лютого форма місцезнаходження пасажира, яка дозволить владі відстежувати всіх іноземних туристів в країні, стане простіше в заповненні, а люди отримають на один день більше для цього.

Зазначається, що з 11 лютого по прибуттю до Великобританії у вакцинованих туристів не вимагатимуть негативний результат тесту на коронавірус.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button