Україна

Помер екснардеп від Самопомочі Олексій Скрипник у Львові – 1News


фото з відкритих джерел

Він був депутатом Верховної Ради від “Самопомочі” у 2014-2019 р.р.

У середу, 23 лютого, у Львові помер колишній народний депутат від “Самопомочі” 57-річний Олексій Скрипник. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

“Жахлива новина. Щойно повідомили про смерть нашого друга, львів’янина Олексія Скрипника. Велика втрата для нашої громади та України! Співчуття рідним та близьким”, – написав Садовий.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook екснардеп Ігор Мосійчук, його колега помер “у результаті раптового загострення хвороби”.

Олексій Скрипник – український бізнесмен, був депутатом Верховної Ради від “Самопомочі” у 2014-2019 р.р.

1News за темою: Помер засновник гурту Procol Harum Гері Брукер

Нагадаємо, 22 лютого помер український літературознавець, літературний критик та дисидент Іван Дзюба. Відомо, що Іван Дзюба помер уві сні у віці 90 років.

Нагадаємо, відомий актор і кінорежисер Борис Невзоров помер від ускладнень у результаті COVID-19 в Москві. Як зазначалося, зірка радянських фільмів рівно місяць тому зустріла свій 72-й день народження.

Раніше повідомлялося, що колишній держсекретар США Колін Пауелл помер у віці 84 років через ускладнення, викликані COVID-19. Зазначається, що Пауелл був повністю вакцинований. Колін Пауелл займав посаду держсекретаря в період першого терміну президентства Джорджа Буша-молодшого.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button