Україна

Польща та Чехія скасували низку поїздів до України


Польща та Чехія скасували низку поїздів до України

Укрзалізниця попередила, що поїзди з Праги можуть не встигнути на стиковочні українські рейси.


Через повені у Польщі та Чехії тимчасово скасовано ряд рейсів. Це стосується і поїздів, які прямують до України. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці в неділю, 15 вересня.
 
“Станом на зараз, обидва поїзди з Праги – до Чопа і до Перемишля – досі на території Чехії і без шансів встигнути на свої стиковочні українські рейси”, – йдеться у повідомленні.
 
У компанії наголосили, що готові прийняти пасажирів із квитками на сьогоднішні поїзди на будь-який рейс аналогічного напрямку протягом найближчої доби на будь-які вільні місця без обміну квитків.
 
“Що стосується пасажирів з України, які прямують на свою стиковку у празькому напрямку, то радимо звязатися з вашим чеським або польським оператором залізниці і уточнити розклад наступних рейсів. Є висока ймовірність того, що пасажирам варто запланувати ночівлю у місті стиковки”, – попередили в УЗ.

Нагадаємо, ситуація із повенями і підтопленнями на півдні Польщі погіршилася. Наразі відомо про загибель однієї людини внаслідок негоди. Триває евакуація людей з кількох населених пунктів, зупиняється рух транспорту.

На сході Румунії п’ятеро людей стали жертвами повені, яку викликали сильні дощі.

В Укрзалізниці заявили про критичний брак вагонів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen − 5 =

Back to top button