Україна

Полк Азов отримав від Ахметова обладнання зв’язку на 20 млн гривень


Полк Азов отримав від Ахметова обладнання зв язку на 20 млн гривень

Бійцям Азова передано командирські й автомобільні радіостанції, антени, роутери, ретранслятори, спеціальну комунікаційну апаратуру для БТР та зарядні станції EcoFlow.

 
 
 
 
Бійці полку Азов отримали 100 командирських радіостанцій, 100 автомобільних радіостанцій, а також антени, роутери та ретранслятори. Також до цієї партії допомоги загальною вартістю понад 20 млн грн увійшли 100 зарядних станцій EcoFlow та спеціальна комунікаційна апаратура для бронетранспортерів, повідомляє сайт мілітарної ініціативи Ріната Ахметова Сталевий фронт.
 
“У нас давно склалася традиція допомагати Азову, ми допомагаємо хлопцям із 2014 року… Кілька місяців тому ми передали Азову 30 пікапів. Зараз передаємо обладнання для забезпечення зв’язку та автономні генератори на загальну суму 20 млн гривень. Ми дуже хочемо, щоб хлопцям це обладнання допомогло налагоджувати зв’язок між підрозділами”, – прокоментував передачу допомоги керівник проектного офісу генерального директора групи Метінвест Олександр Водовіз.
 
Своєю чергою, в Азові повідомили, що завдяки цій партії допомоги щонайменше рота бійців будуть забезпечені шифрованим зв’язком.
 
“Завдяки цій передачі як мінімум рота, навіть трохи більше, буде повністю забезпечена шифрованим зв’язком. По електроенергії від акумуляторів – також приблизно рота. Добре, що є як портативні радіостанції, які використовуються безпосередньо бійцями, так і автомобільні радіостанції, які зараз у дефіциті. Ці радіостанції відповідають усім нашим вимогам для забезпечення секретності зв’язку. А за рахунок командирських радіостанцій можна здійснювати групові та індивідуальні виклики, щоб не чули інші”, – розповів боєць Азова з позивним Грей.
 
Нагадаємо, наприкінці минулого тижня компанія Метінвест у рамках ініціативи Сталевий фронт передала українським військовослужбовцям 10 дронів з тепловізорами, 10 повнопривідних Volkswagen Transporter та 20 автомобілів швидкої допомоги Fiat Ducato. Раніше у рамках цієї ініціативи було відправлено рекордну партію 100 дронів на східний та південний напрямки фронту.
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button