Україна

Поліція повідомила деталі смерті нардепа Полякова: не виключають природні причини

У справі про смерть нардепа Антона Полякова розглядаються кілька версій. Одна з них не виключає отруєння. Про це на брифінгу заявив керівник Національної поліції Києва Іван Вигівський, повідомляє 1News.

«Висунуто кілька версій. Це хронічне захворювання у Полякова, яке могло привести до смерті, а також отруєння невідомою речовиною як самостійно, так і невідомою особою. На даний момент у нас вже є попередня лікарське свідоцтво про смерть після розтину, згідно з яким причиною смерті Полякова є гостра коронарна недостатність, гостра хронічна ішемічна хвороба серця», – зазначив він.

Він також додав, що призначені судмедекспертиза і токсикологічна експертиза. Вигівський додав, що слідство схиляється до того, що це була природна смерть.

Окремо керівник поліції зауважив, що зараз слідство вивчає його медичні карти на предмет хронічних захворювань та проблем із серем.

В той же час Вигівський підтвердив інформацію, що в крові Полякова виявили алкоголь. На уточнююче питання, він зазначив, що вміст алкоголю коливається в межах 1 проміле.

Також керівник поліції розповів, що супутник Полякова, який його садив у таксі, був повністю тверезим, а таксист, який віз нардепа, вважав, що той просто був п’яний і йому було зле. Саме тому він віз його додому, а не в лікарню.

Вигівський підтвердив, що напередодні ввечері Поляков разом зі своїм знайомим Русланом Джамбулатовим (він є помічником нардепа Анни Скороход – ред.) відпочивав в одному з розважальних закладів Києва.

«Згодом вони сіли до машини цієї особи та поїхали по Києву. Знайомий запропонував загиблому поїхати до місця мешкання, але через сварку зі своєю співмешканкою, він не захотів їхати, і вони близько півтори години їздили вулицями Києва», – розповів Виговський.

Далі, за словами начальника поліції, Джамбулатов запропонував Полякову викликати таксі та поїхати додому, що і зробив нардеп. Коли автомобіль таксі порушив правила дорожнього руху, його зупинили патрульні, які і виявили нардепа на задньому сидінні.

Back to top button