Україна

Покровськ зазнав двох ракетних ударів, четверо поранених

Покровськ зазнав двох ракетних ударів, четверо поранених

Фото: Скриншот

Наслідки обстрілу в Краматорську

У Покровську російські окупанти пошкодили три інфраструктурні об’єкти, зазначив Павло Кириленко.

 

Російські війська вранці завдали двох ракетних ударів по місту Покровську. Поранення отримали четверо цивільних. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Facebook у середу, 25 травня.

 

“Вранці Покровськ зазнав двох ракетних ударів. Зараз відомо про чотирьох поранених цивільних – вони доставлені до лікарні. Пошкоджено три інфраструктурні об’єкти. Росіяни продовжують бити по містах, віддалених від лінії фронту. Вони прагнуть вбити якнайбільше громадян і посіяти паніку. Тому зараз єдиний правильний вибір – евакуація!” – написав Кириленко.

 

Також він повідомив, що у Краматорську пізно вночі ворожий снаряд влучив у недобудовану багатоповерхівку, зруйнувавши в ній два під’їзди.

 

“Ударною хвилею пошкоджено вікна у прилеглих будинках, але, на щастя, обійшлося без постраждалих”, – додав Кириленко.

 

 

Нагадаємо, за добу 24 травня окупанти обстріляли 18 населених пунктів у Донецькій області. Усього зафіксовано 25 обстрілів. Є загиблі та поранені. Руйнування зазнали 45 цивільних об’єктів – житлові будинки, лікарня, залізничний вокзал, завод, будівельне підприємство, критична інфраструктура.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button