Україна

Подоляк сказав чи зайдуть ЗСУ на територію РФ


Подоляк сказав чи зайдуть ЗСУ на територію РФ

Росіяни більше не впевнені в тому, що їхня країна розвивається правильно, що вона стабільна і монолітна, вказав політик.

Заходити на територію РФ для України – позбавлено сенсу. Про це у вівторок, 29 серпня, заявив Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, повідомляє УНІАН. 

“Немає сенсу заходити на територію РФ, тому що війна вже переноситься на її територію. Самі росіяни її до себе і переносять. Тому що повертаються вбивці, які відразу скоюють безліч злочинів. Там все йде в розвал, тому що управлінських рішень правильних, управлінських сигналів немає”, – вказав Подоляк. 

Він пояснив, що Україні безглуздо захоплювати російські міста, хоча б в силу того, що українці – ментально дуже відрізняються від громадян РФ. 

“Тому що коли ти заходиш на чужу територію і при цьому – ментально інший, тобі потрібно там тотально домінувати – тримати під контролем, тому що там будуть ненавидіти. Чому ми повинні тримати під контролем людей, які залишилися в 17 столітті? Вони нам не потрібні. Росія в будь-якому випадку не генерує нічого корисного”, – підкреслив Подоляк.

За його словами, якщо заходити на територію ворога, її потрібно контролювати, принаймні, якийсь час.

“Україні доведеться витрачати на це велику кількість ресурсу, що абсолютно безглуздо. Україні потрібно “обвалити фронт”, спровокувати в РФ революційний процес, який є неминучим. Нам потрібно просто прискорити подію і спостерігати з поп-корном і рожевим шампанським”, – сказав Подоляк. 

Раніше в ОП пояснили, чому Україна не може нині вести переговори з Росією. У Москві переконані у тому, що вони “мають право безкарно вбивати та паралельно казати про припинення вогню”, зазначив Михайло Подоляк.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button