Україна

Пілот збитого Су-35С здійснив 15 бойових вильотів в Україну – Бутусов

Пілот збитого Су-35С здійснив 15 бойових вильотів в Україну - Бутусов

Фото: Кадр из видео

Пілот виконував завдання з пошуку українських засобів ППО

Російський пілот здійснив 40 бойових вильотів у Сирії та 15 вильотів в Україну. Його збили на Харківщині.

 

Пілот російського винищувача Су-35С, якого українська ППО збила 3 ​​квітня під Ізюмом, здійснив 15 бойових вильотів в Україну. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.

 

У цьому зізнався сам пілот на прізвище Єрмалов.

 

“Здійснив 40 бойових вильотів у Сирії та 15 вильотів в Україну. У вильоті, у якому він був збитий, виконував завдання з пошуку українських засобів ППО і, у певному сенсі завдання виконав, знайшов, що хотів”, – написав у Facebook.

 

За його словами, збитий літак оснащено найсучаснішим електронним озброєнням, станцією радіоелектронної протидії Хібіни, радаром Ірбіс, оптико-локаційною станцією ОЛС-35. Також на борту Су-35С були протирадіолокаційні ракети і керовані бомби.

 

“Російський терорист Єрмалов, напевно, вбив чимало мирних людей під час ударів по населених пунктах Сирії та України. Безумовно, таких нелюдів потрібно віддавати під міжнародний трибунал, щоб всі люди у світі бачили вирок: Росія – це країна-терорист”, – наголосив журналіст.

 

Раніше 1News писав, що полонений пілот російського літака Су-34 Олександр Красноярцев зізнався, що вбив цивільного, який гнався за ним, після того, як військовий катапультувався зі збитого ЗСУ літака. Росіянин стверджує, що нібито не знав, що бомбардує мирних українців.

 

До цього повідомлялося, що пілот із Криму бомбардував свою матір в Україні. Російський літак було збито, а пілота взято в полон. Жителька Полтавщини впізнала у відео з полоненим свого сина.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button