Україна

Підозрюваний у вбивстві балетмейстерки у Харкові постане перед судом


Підозрюваний у вбивстві балетмейстерки у Харкові постане перед судом

Під час сварки чоловік наніс дружині ножове поранення у коридорі, розчленував тіло та склав рештки у валізу і пакет.

Завершено досудове розслідування вбивства 37-річної балетмейстерки у Харкові, пов’язаного з домашнім насильством. Підозрюваний постане перед судом. Про це 19 серпня повідомляє Офіс генпрокурора.

Зазначається, що злочин було вчинено у лютому 2024 року. До правоохоронців звернулася жінка. Вона повідомила, що її донька – головний балетмейстер театру, зникла, перестала відповідати на дзвінки, а у месенджерах писала доволі дивно, не схоже неї.

Слідчі встановили, що балетмейстрка та її чоловік збиралися розлучитися, тож вирішили пожити окремо. За два дні до звернення її матері до поліції, чоловік приїхав до дружини. Він нібито хотів забрати особисті речі.

Правоохоронці передивилися відео з камери спостереження у під’їзді та з’ясували, що після візиту чоловіка жінка нікуди не виходила.

Через кілька днів чоловік зізнався у злочині. На ґрунті ревнощів, він підозрював дружину у зраді, тому періодично відслідковував її відвідування у месенджері. Це стало однією з причин вбити власну дружину. Під час сварки він наніс їй ножове поранення у коридорі, розчленував тіло та склав рештки у валізу і пакет. В подальшому все прибрав та вимив квартиру. Після цього поїхав до посадки та закопав пакет з рештками тіла. Надалі у покинутому льосі в дачному кооперативі намагався спалити тіло жінки.

Після вбивства чоловік імітував, що дружина й досі жива. Він возив телефон містом та відповідав на повідомлення.

На даний час чоловік знаходиться під вартою. Йому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що у Дніпровському районі Києва чоловіка підозрюють у вбивстві власного сина. За даними слідства, він розчленував вбитого, а рештки замурував в гаражі.

Нагадаємо, на Київщині суд виніс вирок адвокату, який вбив жінку та скинув у водойму валізу з її розчленованим тілом.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 3 =

Back to top button