Україна

Під Вінницею підлітки потрапили у ДТП


Під Вінницею підлітки потрапили у ДТП

До медичного закладу потрапив водій та двоє хлопців віком 16 та 17 років. Ще дві пасажирки, віком 15 та 16 років, госпіталізації не потребували.

У Вінницькій області автомобіль ВАЗ злетів у кювет і врізався в дерево. Постраждали четверо підлітків та водій, повідомила Нацполіція у суботу, 13 липня.

Вказано, що аварія сталась вчора о 20.30 поблизу села Пеньківка Жмеринського району. За інформацією правоохоронців, 19-річний водій автомобіля ВАЗ, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

“Внаслідок ДТП водій та четверо його неповнолітніх пасажирів отримали травми. Після надання медичної допомоги двох потерпілих відпустили дому”, – йдеться у повідомленні.

До медичного закладу потрапив водій та двоє хлопців віком 16 та 17 років. Ще дві пасажирки, віком 15 та 16 років, госпіталізації не потребували. Усі потерпілі жителі Мурафської громади.

Водій був тверезий. За таке правопорушення передбачено покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше в польському Гданську двоє українських підлітків розбилися на смерть, тікаючи від копів. Хлопці їхали автомобілем Audi A4. Не зупинились на вимогу поліції, вдалися до втечі на швидкості 150-160 км/год.

У Києві в комендантську годину Maserati врізався в мопед, є жертва

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen + 18 =

Back to top button