Україна

Під Чернівцями чоловіки з авто розстріляли собак


Під Чернівцями чоловіки з авто розстріляли собак

Зловмисники здійснили кілька пострілів у тварин і поїхали з місця злочину; поранених собак не вдалося врятувати.

Двоє чоловіків на автомобілі розстріляли двох собак та поїхали з місця події в селі Чагор, що в Чернівецькій області. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області.

Речниця Нацполіції Кароліна Маришева коментарі для УП. Життя розповіла, що відповідне звернення надійшло до поліції від 43-річної місцевої жителі 3 жовтня.

“Жінка розповіла, що 28 вересня виявила факт жорстокого поводження з собаками: їдучи в авто двоє чоловіків здійснили у них декілька пострілів. На жаль, врятувати тварин не вдалося”, – повідомила посадовиця.

Поліцейські обстежили територію, вилучили записи з камер відеоспостереження, а тепер здійснюють серію процесуальних заходів, щоб з’ясувати обставини та встановити осіб, причетних до скоєння злочину.

Нині порушене кримінальне провадження за статтею Жорстоке поводження з тваринами (ч. 1 ст. 299 ККУ). Зловмисникам загрожує до трьох років позбавлення волі. 

У зоозахисній організації UAnimals відреагували на інцидент і розповіли, що у тілах собак за допомогою рентгену виявили предмети, схожі на дріб та кулі.

“У волонтерки та опікунки собак є відео злочину та контакт власника автомобіля. Разом із сусідами волонтерка хоче притягнути до відповідальності зловмисників і написала заяву до поліції”, – наголошують зоозахисники.

Нагадаємо, літня жінка в Оболонському район Києва викинула кішку з балкона багатоповерхівки.

В Намібії слонів та бегемотів відстрілюватимуть на м’ясо – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × one =

Back to top button