Україна

Петиція про заборону очного навчання набрала 25 тисяч голосів


Петиція про заборону очного навчання набрала 25 тисяч голосів

У зверненні йдеться, що не всі школи та дитсадки обладнані укриттями, та й евакуювати велику кількість дітей за лічені хвилини буде непросто.

 
Менше ніж місяць підписали петицію на сайті президента 25 406 українців. Автор звернення пропонує заборонити очне навчання у всіх навчальних закладах до закінчення воєнного стану та воєнних дій.
 
Автор петиції Марія Горшенєва, аргументуючи свою пропозицію, відзначила відсутність бомбосховищ у частині навчальних закладів, вузькі коридори та сходові прольоти, недостатню кількість вчителів молодших класів та вихователів для організації швидкої евакуації дітей молодшого віку, тривалість повітряних тривог тощо.
 
Крім того, вона наголосила, що емоційна напруга через тривоги не дасть дітям зосередитися на навчанні. А також – неможливість приєднатися до очного навчання у школах дітей, які тимчасово виїхали за кордон.
 
Оскільки звернення набрало необхідної кількості голосів, розглянути його має Президент України.
 
Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський підтримав петицію про заборону феєрверків. Її зареєстрували ще у грудні минулого року, на підтримку вона отримала лише після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button