Україна

Перші підрозділи російської армії з Криму почали прибувати на свої бази – 1News


Фото з відкритих джерел

При цьому він додав, що йде розробка графіка повернення підрозділів Збройних сил РФ в пункти постійної дислокації

Офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков заявив, що перші підрозділи російської армії з Криму почали прибувати на свої бази. При цьому він додав, що йде розробка графіка повернення підрозділів Збройних сил РФ в пункти постійної дислокації. Про це повідомляє “Інтерфакс”.

“Сьогодні військові ешелони з важкою військовою технікою підрозділів Південного військового округу, які відпрацьовували завдання на полігонах в Криму, перекинуті залізничним транспортом на відстань понад півтори тисячі кілометрів в пункти постійної дислокації в Чеченській республіці і в Республіці Дагестан”, – заявив він.

За словами Конашенкова, залізничні ешелони з бронетехнікою танкової армії Західного військового округу повертаються в свої військові гарнізони в Нижегородській області.

При цьому підрозділи матеріально-технічного забезпечення Західного військового округу вночі прибули в пункт постійної дислокації в Дзержинськ Нижегородської області.

1News за темою: У РФ пояснили проведення масових військових навчань поблизу українського кордону

Нагадаємо, у вівторок, 15 лютого, офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков повідомив, що Південний і Західний військові округи Росії почали повернення військ у місця дислокації після навчань.

Згодом міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на заяву РФ про відведення військ від українських кордонів. Кулеба зазначив, що українська сторона повірить у відведення російських військ, коли матиме наочні докази.

А генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що заява Росії про відведення військ дає підстави для оптимізму, але Альянс поки не бачить реальної деескалації.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button