Україна

Передано до суду справу зрадника, який вів ворожу техніку на Київ


Передано до суду справу зрадника, який вів ворожу техніку на Київ

Після звільнення Сумщини від окупантів чоловік продовжив співпрацювати із представником ЗС РФ, повідомляють в Офісі генпрокурора України.

Передано до суду справу російського агента, який провів понад 120 одиниць техніки окупантів територією Сумщини у напрямку Києва. Чоловіка звинувачують у державній зраді та зберіганні бойових припасів. Про це повідомляють у прес-службі Офісу генпрокурора України.

“Слідством встановлено, що чоловік із перших днів повномасштабного вторгнення військовослужбовців РФ в Україну на власному автомобілі супроводжував колони техніки окупантів територією Сумської області. Загалом обвинувачений встиг провести понад 120 одиниць ворожої техніки”, – йдеться у повідомленні.

Після звільнення Сумщини від окупантів чоловік продовжив співпрацювати із представником ЗС РФ.

“Він збирав дані про місцезнаходження, кількість та озброєння воєнізованих формувань у регіоні. За допомогою одного з месенджерів передавав своєму куратору координати військових об’єктів”, – зазначають в Офісі генпрокурора.

 

Раніше повідомлялося, що в Херсоні затримано залізничницю, яка працювала на ворога, а також інженера держпідприємства, завербованого російською спецслужбою для проведення розвідувально-підривної діяльності проти України.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button