Україна

Педофіла з Волині засудили до 5,5 року ув’язнення


Педофіла з Волині засудили до 5,5 року ув язнення

Про обвинуваченого відомо, що він вже має судимість за розбещення неповнолітніх. Станом на 2023 рік вона була погашена.

На Волині суд виніс вирок 55-річному педофілу, який розбещував трьох малолітніх дівчаток. Про це у вівторок, 14 листопада йдеться у вироку Любомльського райсуду Волинської області.

Як повідомили слідчі, чоловік від вересня 2022 року до травня 2023-го розбещував трьох дівчаток віком семи, восьми і дев’яти років.

“Він роздягався перед дітьми й руками приводив у стан збудження власні статеві органи. Такі дії він вчиняв близько пів сотні разів”, – йдеться у повідлмлені. 

У справі сказано, що такі дії могли спричинити моральні та фізичні травми дітей. 

“Вчинив розпусні дії сексуального характеру відносно малолітніх, спрямовані на задоволення власної статевої пристрасті, а також здатних викликати фізичне й моральне розбещення малолітніх, які призвели до порушення нормального психічного і соціального розвитку дітей та які виразилися в оголенні та приведенні рукою у стан збудження власних статевих органів у присутності малолітніх”, – йдеться у вироку суду.

Чоловіка визнали винним за статтею “розбещення неповнолітніх” і призначили йому п’ять з половиною років ув’язнення. Окрім того, суддя постановив внести відомості про чоловіка до так званого “реєстру педофілів”.

Зазначається, що чоловік уже мав погашену судимість за розбещення неповнолітніх.

У Хмельницькій області затримали чоловіка, якого підозрюють у вчиненні розпусних дій стосовно трьох малолітніх дітей. 

Нагадаємо, у травні правоохоронці затримали у Києві 54-річного чоловіка за домагання та розбещення 12-річної школярки, з якою він познайомився в інтернеті.

На Дніпропетровщині гвалтівник дитини отримав довічне ув’язнення

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button