Україна

Папа Римський зібрався їхати до Казахстану


Папа Римський зібрався їхати до Казахстану

Нещодавно Папа стверджував, що не може відвідати Україну та РФ і взагалі не планує жодних поїздок найближчим часом через проблеми зі здоров’ям.

 
Папа Римський, який зовсім недавно стверджував, що не може відвідати Україну та РФ і взагалі не планує жодних поїздок найближчим часом через проблеми зі здоров’ям, має намір відвідати Казахстан. Поїздку заплановано на 13-15 вересня, повідомляє VatikanNews.
 
Повідомляється, що Папа Римський їде до Казахстану для участі у VII З’їзді лідерів світових та традиційних релігій, який відбудеться у Нур-Султані 14-15 вересня.
 
“Це буде можливість зустрітися з багатьма релігійними представниками та поспілкуватися як брати і сестри, натхненні нашим спільним прагненням до миру – миру, якого прагне наша планета”, – заявив він, виступаючи перед натовпом на площі Святого Петра.
 
Нагадаємо, раніше Міністерство закордонних справ України викликало апостольського нунція в Україні Вісвалдаса Кульбокаса через заяву Папи Римського Франциска щодо його коментаря про вбивство російської пропагандистки Дарії Дугіної.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button