Україна

Паніка щодо можливого вторгнення РФ призведе до ще більшої заборгованості українців за ЖКП, – Попенко – 1News

Як зазначив голова Спілки споживачів комунальних послуг, різниця між неплатежами станом на 1 січня 2022 року складає 7 млрд гривень

Олег Попенко
Фото з відкритих джерел

Паніка щодо можливого вторгнення РФ призведе до ще більшої заборгованості українців за житлово-комунальні послуги. Про це в ефірі “Першого Незалежного” заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.

“Ситуація з платіжками досить складна, чому складна? Тому що українці все-таки емоційно сприймають (інформацію щодо можливого вторгнення РФ, – ред.). Тому я зараз не про платіжки, а про відношення українців до комунальних платежів. І тому величезна заборгованість, яка на сьогодні сформувалася, вона набагато більша, ніж рік тому. Різниця між неплатежами станом на 1 січня 2022 року складає 7 млрд гривень. І ось ця ситуація, яка складається в Україні щодо майбутнього можливого нападу Росії – це призведе до ще більшої заборгованості українців за житлово-комунальні послуги”, – повідомив Попенко.

https://www.youtube.com/watch?v=4pIcZLDnwxU

1News за темою: Паніка, яку розганяють США щодо російського вторгнення, відобразиться на вартості енергоносіїв в Україні, – експерт

Нагадаємо, нещодавно енергетичний експерт Дмитро Марунич заявив, що після закінчення опалювального сезону в Україні зростуть тарифи на житлово-комунальні послуги. Як зазначив експерт, газ на європейському хабі вже не подешевшає до значень літа минулого року. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button