Україна

Пандемія COVID-19 – Резніков вдруге захворів попри наявність щеплення – 1News

Міністр оборони України Олексій Резніков


Фото з відкритих джерел

Глава українського оборонного відомства зазначив, що роботу не перериває та працює дистанційно

Міністр оборони України Олексій Резніков вдруге захворів на COVID-19, попри наявність щеплення. Про це глава українського оборонного відомства заявив на своїй сторінці у Facebook.

“Доповнив статистику. Станом на ранок 8 лютого у Києві зафіксовано 2 862 нових випадків коронавірусу за добу. Я потрапив сюди теж. Почуваюся добре, на самоізоляції, але в робочому режимі”, – написав Резніков.

Він зазначив, що роботу не перериває та працює дистанційно.


“Та й новий штам, завдяки вчасній вакцинації, не так важко переноситься, як у першу хвилю. Тож, по-перше, вам всім здоров’я, бережіть себе і близьких!”, – додав глава Міноборони.

1News за темою: Трюдо захворів на COVID-19

Нагадаємо, 17 січня мер Києва Віталій Кличко отримав позитивний тест на коронавірус. Повідомлялося, що він перебуває на самоізоляції. 

Раніше повідомлялося, що британський співак Елтон Джон переніс концерти в американському місті Даллас через зараження коронавірусом.

Також нагадаємо, що на початку січня у французькому футбольному клубі “Парі Сен-Жермен” зафіксовано спалах захворювання на коронавірус. Зараження було підтверджено у чотирьох гравців команди, серед яких – Ліонель Мессі.


Джерело

Back to top button