Україна

Острозька академія обрала нового ректора


Острозька академія обрала нового ректора

Ректором став Едуард Балашов – доктор психологічних наук, професор, помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу, опікується міжнародними обмінними програмами студентів і викладачів.

В Острозькій академії обрали нового ректора, ним став доктор психологічних наук Едуард Балашов. Про це в четвер, 9 травня, повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

“Острозька академія має нового ректора, який у національному університеті продовжуватиме багаторічну справу Героя України Ігоря Пасічника. Вітаю на цій посаді Едуарда Балашова, він переміг на виборах з результатом 82,3% і був єдиним кандидатом”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Едуард Балашов – доктор психологічних наук, професор, помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу, опікується міжнародними обмінними програмами студентів і викладачів, модерує лекції з генерал-лейтенантом армії США у відставці Беном Ходжесом.

Його попередник Ігор Пасічник керував закладом з часу відновлення, тобто з 1994 року.

Додамо, що національний університет Острозька академія – наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів – Острозької слов’яно-греко-латинської академії, заснованої у 1576 році князем Василем-Костянтином Острозьким.

Раніше повідомлялося, що Міносвіти призначило виконувачку обов’язків ректора НАУ.

Ректора Львівського медуніверситету звільнили за сексистські жарти

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight + 14 =

Back to top button