Україна

Опубліковане відео допиту «терориста», який погрожував підірвати міст у Києві

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що готовий взяти на поруки Олексія Белькова, який 18 вересня погрожував підірвати міст «Метро» у Києві.

фото 4 канал

Аваков заявив, що затриманий вчора на мосту в Києві «мінер», екс-старший сержант Олексій Бельке зробив дурні дії, перебуваючи під дією наркотиків.

«Але, послухавши і зрозумівши його історію, хочу сказати – це і наша з вами відповідальність теж … Хочу, що б з’явився шанс у цієї людини! Шанс почати заново і «жити нормальним життям» як він каже…», – заявив Аваков.

Міністр зазначив, що звернеться до суду з клопотання про мінімальне покарання для Белькова. Про взяття на поруки сержанта.

«Ми допоможемо йому пройти курс реабілітації від наркотиків і знайти себе заново. Клопотання буде подано від мене особисто – міністра внутрішніх справ і командира спецпідрозділу КОРД, і хлопців, які проводили  вчорашнє затримання», – додав міністр.

Аваков також опублікував відео допиту Белькова, де той зізнається, що перебував під дією наркотиків, які купив у Києві. Також він додав, що не мав наміру підірвати міст, а просто хотів привернути до себе увагу.

Бельков розповідає, що за ним нібито стежили і він 6 діб поспіль не спав.

Також він розповів, що служив у зоні проведення АТО, однак був звільнений через конфлікт «з молодими керівниками».

Більше про те, хто такий Олексій Бельков, читайте в ексклюзивному матеріалі 1News.

Back to top button