Україна

Окупанти влаштували стрілянину на Азовсталі, є постраждалий – соцмережі


Окупанти влаштували стрілянину на Азовсталі, є постраждалий - соцмережі

Окупаційний патруль застав на території заводу ймовірних злодіїв. “Поліцейський” вистрілив у голову одному з візаві.

Росіяни влаштували стрілянину на знищеному заводі Азовсталь у тимчасово окупованому Маріуполі. Про це у вівторок, 14 листопада, повідомляє російський провладний Telegram-канал Baza

Так званий “поліцейський” випадково вистрілив у голову чоловікові на території Азовсталі. Потерпілий тепер в комі.

Інцидент стався пізно ввечері, 13 листопада. Четверо уродженців Чечні та Інгушетії проникли на територію заводу, ймовірно, з метою крадіжки металобрухту. Однак їх помітив поліцейський патруль окупантів.

“Непрохані гості зробили невдалу спробу втекти, але поліцейські зупинили їх запобіжними пострілами у повітря. Троє з чоловіків – Батаєв, Барахоєв, і Батукаєв не стали чинити опору і лягли на землю. Однак ще один їхній товариш на прізвище Скієв вирішив так просто не здаватися. Він дістав канцелярський ніж і напав на поліцейських. Під час бійки з нападником співробітник МВС випадково вистрілив. Куля влучила в голову Скієва”, – йдеться в повідомленні.

Пораненого доправили в лікарню, де він тепер перебуває в комі.

Слідчий комітет РФ проводить перевірку: за попередніми даними, поліцейські не перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Як ми вже писали раніше, російські ресурси підтвердили не тільки факт підриву автомобіля машини російського поліцейського в Маріуполі, а й смерть пораненого під час підриву окупанта. 

У Маріуполі підірвали авто поліцейського-окупанта

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button