Україна

Окупанти розшукують вчителів на ТОТ, які дистанційно працюють на Україну


Окупанти розшукують вчителів на ТОТ, які дистанційно працюють на Україну

Російські школи на тимчасово окупованих територіях виконують роль виключно пропагандистських осередків.

Російські загарбники на тимчасово захоплених територіях намагаються виявити місцевих вчителів, котрі продовжують дистанційно викладати в українських школах. Про це у понеділок, 27 листопада повідомили у Центрі національного спротиву.

“За даними ворога, діти на ТОТ продовжують навчатись дистанційно в українських школах, але ворог вирішив змінити тактику й тепер шукає вчителів, які продовжують навчання”, – зазначає ЦНС. 

Вказується, що окупанти відчувають брак педагогічних кадрів. Так, для шкіл, які вони відкрили для українських дітей на ТОТ – бракує вчителів. Загарбники вимушені залучати до викладання студентів з псевдопедагогічних вишів. 

У той же час, в ЦНС підкреслюють, що російська школа швидше нагадує центр пропаганди, де значні зусилля викладачів йдуть на те, аби примусити дітей “любити РФ”. 

На окупованих півдні та сході України адміністрації загарбників активно виконують розпорядження Кремля з насадження російського календаря “свят”. 

Нагадаємо, віцепрем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що в Росії для депортованих українських дітей вже придумали “так званий державний банк дітей”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button