Україна

Окупанти прискорили знесення будинків у Маріуполі

Окупанти прискорили знесення будинків у Маріуполі

Фото: Скриншот

Окупанти прискорили знесення будинків у Маріуполі

Тіла загиблих так і продовжують прибирати разом із будівельним сміттям, повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Процес знесення будинків в окупованому Маріуполі значно прискорився після зміни окупаційної влади на Донеччині. Про це повідомляє радник мера міста Петро Андрющенко.

“Масово повідомляють про заплановане знесення. Після рішення окупантів про знесення будинків вхід мешканцям у свої квартири, навіть якщо вони в уцілілій частині будинку, обмежується через “небезпеку”. Особисті речі забирати не дозволяють. При проведенні розбору завалів та зносу будинків територія робіт охороняється окупантами”, – повідомляє Андрющенко.

Для швидкої допомоги МНСникам, які розбирають завали, запроваджено практику чергування медиків.

“Маріупольці кажуть, запаморочення та гостра реакція шлунка, як наслідок страшних знахідок під завалами стали масовою реакцією працівників МНС окупантів. Мабуть, через це проведена чергова ротація особового складу МНС Росії – навіть нелюди не витримують наслідків своєї нелюдяності. Загиблих так і продовжують прибирати разом із будівельним сміттям”, – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, російські окупанти зносять будинки у Маріуполі, відмовляючись шукати тіла загиблих під завалами.

Раніше повідомлялося, що окупаційна влада перетворила Маріуполь на цвинтар – з зруйнованих будинків не вивозять тіла загиблих.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button