Україна

Окупанти посилили терор у Херсоні – заступник голови облради


Окупанти посилили терор у Херсоні - заступник голови облради

Росіяни мають намір “приєднати до Росії” тимчасово окуповані частини Херсонської області.

Російські окупанти посилюють фільтраційні процедури та терор у Херсоні. Про це у суботу, 30 липня, заявив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський у Telegram.
 
Він наголосив, що посилення терору може бути пов’язане із проведенням так званого “референдуму” про приєднання до РФ, який готують окупанти.
 

 
“Для наших людей ця підготовка до шоу, на жаль, обернеться черговим посиленням фільтраційних процедур та терору. Херсон окупанти “переривають” ґрунтовно – гаражі, підвали, горища, промислові та комунальні об’єкти”, – розповів він.
 
Соболевський порадив мешканцям дотримуватися максимальної обережності та триматися подалі від окупантів.
 
“Вони працюють за совковими методиками плановим методом, і їм просто необхідно закривати місячні та календарні планові показники за викритими екстремістами, диверсантами та партизанами”, – попередив він.
 
За словами Соболевського, в рамках підготовки до “референдуму” окупанти проводять маніпулятивні “громадські заходи” на кшталт форуму “Ми разом із Росією”.
 
“Заплановано було і низку поїздок по області з боку депутатів Держдуми РФ, а також посадових осіб високого рівня. Щоправда, попередній графік цих поїздок виявився “злитий”, і його доведеться, швидше за все, змінювати, до того ж не виключено, що добиратися до Херсон московським віпам прийдеться по воді”, – додав перший заступник голови Херсонської облради.
 
У Херсонській ОВА повідомили, що ЗСУ можуть звільнити Херсонщину до осені.
 
Збройні сили України слідом за Антонівським автомобільним мостом через Дніпро залишили російських загарбників і без залізничного мосту. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button