Події

Володимир Демчук взяв участь у 51-й зустрічі директорів з питань цивільного зах…

Володимир Демчук взяв участь у 51-й зустрічі директорів з питань цивільного захисту об’єднаного Механізму цивільного захисту (UCPM)

Впродовж 17-18 жовтня у м. Валенсія (Іспанія) відбулося засідання директорів держав-членів та держав-партнерів ЄС з питань цивільного захисту. Участь у зустрічі взяла делегація ДСНС на чолі з Тимчасово виконуючим обов’язки Голови Служби Володимиром Демчуком.

Під час виступу очільник ДСНС Володимир Демчук подякував Європейській спільноті за підтримку України з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів та внесок ЄС у перемогу і зміцнення демократії. Він також поінформував учасників засідання про ті завдання, які виконують нині підрозділи ДСНС в умовах збройної агресії росії.

Окремо Володимир Демчук розповів про кроки України на шляху до інтеграції в Механізм цивільного захисту ЄС.

????На даний час триває ратифікація Угоди про вступ України в систему Механізму цивільного захисту ЄС, що підписана у квітні цього року. Ми проводимо роботу щодо визначення, формування та подальшої сертифікації українських команд-модулів. Сподіваємося на подальшу взаємодію та підтримку Європейської спільноти. Впевнено рухаємося до спільної Перемоги над країною-терористом, яка загрожує всьому цивілізованому світу”, – зазначив Т.в.о. Голови ДСНС.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button