Україна

Окупанти мішками спалюють документи у Мелітополі – мер


Окупанти мішками спалюють документи у Мелітополі - мер

Колаборанти-працівники взяли безстрокову відпустку – керівництво попрощалося з ними назавжди, зазначив Іван Федоров.

У Запорізькій області у тимчасово окупованому Мелітополі росіяни окупанти мішками спалюють документи, а також вивозять у бік Росії комп’ютери та оргтехніку. Про це повідомив мер міста Іван Федоров у Telegram у п’ятницю ввечері.

“У Мелітополі комп’ютери та сервери окупаційного паспортного столу взяли безстрокову відпустку. За ними і самі колаборанти-працівники – керівництво попрощалося з ними назавжди. окупанти поспішно пакують техніку і вивозять у невідомому напрямку на Росію. Деякі документи спалюють вщент”, – написав він.

Федоров наголосив, що у будівлі окупаційної військової поліції також “цілий день мішками спалюють документи”.

“У мелітопольській лікарні інтенсивних методів лікування “терміновий вечірній зліт “керівництва””. Достроково виписують пацієнтів із травматології, а самі обговорюють у яких містах уже встигли втекти”, – зазначив мер.

Нагадаємо, 5 травня росіяни оголосили “эвакуацію” у окупованій частині Запорізької області. Жителів 18 населених пунктів, в тому числі у міст, нібито тимчасово вивезуть углиб регіону через обстріли у прифронтовій зоні.

Як відомо, Україна готується до контрнаступу. Про це у четвер сказав президент Володимир Зеленський. Він також пообіцяв “деякі погані новини” для росіян за підсумками своїх міжнародних поїздок.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button