Україна

Окупанти мінують берегову лінію на Херсонщині


Окупанти мінують берегову лінію на Херсонщині

Біля Горностаївки інженерно-саперні підрозділи військ РФ проводять мінування берегової лінії.

Противник облаштовує оборонні позиції на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вівторок, 25 жовтня.

У районі населеного пункту Горностаївка інженерно-саперні підрозділи російських окупаційних військ проводять мінування берегової лінії, залишаючи невеликі проходи для потенційного відступу своїх військ з правого берега.

“Тривають заходи щодо евакуації місцевих жителів із тимчасово зайнятого Херсона. З правобережної частини міста до населених пунктів Генічеськ та Скадовськ вивезено обладнання та персонал усіх банків та окупаційної адміністрації. Викрадено обладнання Інтернет-провайдерів”, – йдеться у повідомленні Генштабу.

Також евакуації підлягають представники оперативних служб та медичний персонал. Припинено фінансування шкіл та забезпечення харчуванням дітей у школах. Зросла кількість пограбувань місцевих жителів та випадків мародерства.

Крім того, повідомляється, що до населеного пункту Львове, на заміну евакуйованим колаборантам, перекидають військовослужбовців із мобілізованих осіб.

Нагадаємо, Сили оборони України минулої доби відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Бахмут, Білогорівка, Верхньокам’янське, Іванград, Кліщіївка, Спірне, Соледар, Мар’їнка та Невельське Донецької області.

Як повідомлялося, що ЗСУ звільнили на Донбасі кілька сіл.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button