Україна

Оксана Марченко випустила нову серію проекту «Паломниця»: в ній розповідається про людські страсті

Оксана Марченко випустила новий фільм свого авторського проекту «Паломниця». Він розповідає про людські страсті, хресний хід і розкриває таємниці Введенського монастиря, повідомляє «Перший незалежний».

«Друзі, продовжую разом з вами паломництво українськими святинями. По куточках людської душі, яка зберігає всі цінності: добро, повагу, любов… А також розуміння відповідальності та покарання за гріхи і погані думки. Це і є пристрасті, піддавшись яким, людині вже дуже складно зупинитися і повернутися на шлях істини. Хоча можливо… Але як?» – написала Оксана Марченко на своїй сторінці в Instagram.

Відповідь на це питання глядач знайде в новому фільмі «Паломниці». Як і на те, навіщо люди здійснюють хресний хід: йдуть пішки півсотні кілометрів незалежно від погоди. А Введенський монастир розповість про свої таємниці. Чого варте тільки диво таємничої появи зображення Пресвятої Богородиці.

У новій серії глядач також знайде відповідь на питання, навіщо люди цілують ікони у храмі. Зробити це можна просто зараз, подивившись четвертий випуск “Паломниці” на офіційному YouTube-каналі Оксани Марченко.

Back to top button