Цікаве

В новій серії «Паломниці» Оксана Марченко покаже монастир, в якому допомагають дівчатам вийти заміж

У телеведучої Оксани Марченко вийшла нова серія її проекту «Паломниця». Фільм розповість про Свято-Покровський монастир та його чудотворні святині. Зокрема, сюди приїжджають дівчата з різних куточків православного світу, щоб попросити у Богородиці чоловіка. Черниці розповідають про безліч випадків, коли Матір Божа допомогла.

«За переказами, жителі Константинополя страждали від набігів варварів. Священики невпинно молилися про позбавлення від цих нежданих ворогів. І ось о четвертій годині ночі Андрію Константинопольському, який свого часу був у візантійському полоні, у Влахернському храмі Константинополя явилося видіння. Він побачив Богородицю, що йде по повітрю, осяяну небесним світлом, оточену ангелами і святими. «Вона зняла з себе… покривало, яке носила на Пречистій главі Своїй, і, тримаючи його з великою урочистістю своїми Пречистими руками, розпростерла над усім народом», – розповідає автор проекту про Покров Пресвятої Богородиці на своїй сторінці в Instagram.

Фільм детально описує Таїнство причастя: як до нього готуються священики, парафіяни і як відбувається саме Таїнство. До речі, служителі церкви під час здійснення цього обряду можуть вчинити тяжкий гріх навіть не зі своєї вини.

Нова серія «Паломниці» вже доступна для перегляду на офіційному YouTube-каналі Оксани Марченко. А якщо ви хочете поділитися своєю історією, як віра в Бога допомогла пережити життєві труднощі, заходьте на сайт palomnitsa.com.ua і станьте душевним донором.

Back to top button