Україна

Одесита викрили у нелегальному виробництві кави під відомими брендами


Одесита викрили у нелегальному виробництві кави під відомими брендами

Фігурант облаштував приміщення, де в антисанітарних умовах фасував кавову сировину в упаковки зі знаками світових брендів без дозвільних документів.

Кіберполіцейські Одеської області разом з детективами Територіального управління Бюро економічної безпеки викрили одесита, який організував нелегальне виробництво кави в антисанітарних умовах під виглядом відомих торговельних марок. Орієнтовна вартість вилученого майна становить 1,6 млн грн. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у середу, 24 липня.

Встановлено, що фігурант облаштував приміщення, де в антисанітарних умовах фасував кавову сировину в упаковки зі знаками світових брендів без дозвільних документів.

Фальсифіковану продукцію він продавав як оригінальну через інтернет, а також у місцевих торгових точках та на ринках регіону.

Під час обшуків вилучено майже 700 кг кавових зерен та розчинної кави, пристрої для фасування і пакування та кошти, отримані від незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого майна становить близько 1,6 млн грн.

 

 

Розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі). Встановлюється повне коло причетних осіб.

Раніше Бюро економічної безпеки викрило схему продажу фальсифікованих цигарок у Дніпропетровській області. Орієнтовна вартість вилученої продукції становить 37 мільйонів гривень.

Також повідомлялося, що в Тернополі викрили масштабне підпільне виробництво алкоголю.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three − one =

Back to top button