Україна

Обстріли на Донбасі – Луганську ТЕС у місті Щастя довелося зупинити – 1News

Всіх працівників ТЕС евакуювали, ніхто зі співробітників не постраждав

Луганська ТЕС


фото з відкритих джерел

Луганську теплову електростанцію довелося зупинити. Під час обстрілів НЗФ пошкодили всі лінії електропередач, що відходять від неї. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай у Facebook.

“Пошкодження на всіх лініях електропередач, що відходять і підходять до Луганської ТЕС у Щасті. Станцію зупинено!” – повідомив Гайдай.

За інформацією пресслужби територіальної громади Щастя, всіх працівників ТЕС евакуювали. Ніхто зі співробітників не постраждав.

“Колектив Щастинського РЕМ змушений був покинути свої робочі місця у зв’язку з прямою загрозою життю через обстріли”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: У Росії звинуватили Україну в обстрілі прикордонного пункту: Відповідь РНБО

Нагадаємо, нещодавно голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що в Луганській області незаконні збройні формування обстрілюють населені пункти Врубівку та Щастя. У Врубівці людей евакуювали до бомбосховищ. У населеному пункті пошкоджено житлові будинки і газопровід. 

Також внаслідок обстрілів незаконними збройними формуваннями окупованих територій смт Щастя загорілась та вибухнула АЗС. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button