Україна

Загострення на Донбасі – Маріуполь візьмуть під посилену охорону – 1News


Кореспондент

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко провів селекторну нараду з головами ОДА і мерами щодо введення надзвичайного стану на території України

Охорона Маріуполя буде посилена через загострення на Донбасі та російську загрозу. Відповідний режим забезпечить готовність до будь-яких ситуацій. Про це повідомляється на сайті президента.

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко провів селекторну нараду з головами ОДА і мерами щодо введення надзвичайного стану на всій території України, крім Донецької та Луганської областей, де йде операція Об’єднаних сил.

“Учасники обговорили плани дій в різних ситуаціях, організацію роботи медичних установ, дії військово – цивільних адміністрацій Луганської та Донецької областей, місцевої влади Маріуполя, охорона якого буде посилена”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: Росія готує повномасштабне вторгнення протягом 48 годин, – Nesweek

Раніше повідомлялося, що з 23 лютого робота пунктів Державної служби України з надзвичайних ситуацій для надання допомоги населенню, розміщених на Донбасі у межах КПВВ “Гнутове”, “Майорськ”, “Мар’їнка” та “Новотроїцьке”, тимчасово припиняється через обстріли на Донбасі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button