Україна

Обстріли Херсонщини: четверо загиблих, десятеро поранених


Обстріли Херсонщини: четверо загиблих, десятеро поранених

Росіяни поцілили у житлові квартали, зокрема пошкоджено багатоповерхівку та 22 приватні будинки. Зафіксовано влучання в магазини та газопровід.

Війська РФ протягом минулої доби обстріляли Херсон та ще 22 населених пункти області, четверо людей загинули, десятеро поранені. Про це 29 червня повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його інформацією, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Шляхове, Одрадокам’янка, Новокаїри, Янтарне, Дар’ївка, Микільське, Новоолександрівка, Білоусове, Крупиця, Білозерка, Новоберислав, Львове, Михайлівка, Томина Балка, Золота Балка, Комишани, Наддніпрянське, Антонівка, Садове, Тягинка, Новотягинка, Ольгівка та місто Херсон.

Прокудін повідомив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено багатоповерхівку та 22 приватні будинки. Зафіксовано влучання в магазини та газопровід.

За даними Херсонської МВА, окупанти обстріляли Херсонську міську громаду шість разів. Пошкоджено шість приватних будинків, будівлю магазину, три цивільні автомобілі та ділянку газогону.

Ураження внаслідок обстрілів зафіксовані в Херсоні, Комишанах та Наддніпрянському. Поранення різного ступеня тяжкості дістали у Херсонські громаді п’ятеро людей, всім їм надана медична допомога.

Нагадаємо, російські війська увечері в п’ятницю, 28 червня, завдали удару по Комишанах Херсонської області. Снаряд влучив у житловий будинок, дві людини постраждали.

Раніше російські війська вбили 67-річну жительку Золотої Балки на Херсонщині.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three + 1 =

Back to top button