Україна

Обстріли Харківщини: поранено жінку та зруйновано будинки


Обстріли Харківщини: поранено жінку та зруйновано будинки

Окупанти продовжують атакувати населені пункти області із різних видів зброї. Крім того, зберігається висока мінна небезпека.

Протягом минулої доби війська РФ обстрілювали прикордонні та прифронтові населені пункти Харківської області, поранено жінку. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Він уточнив, що під вогнем ворога перебували Харківський, Чугуївський, Ізюмський та Куп’янський райони.

“Внаслідок обстрілів міста Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше чотири житлові будинки та дорожнє полотно. В Ізюмському районі внаслідок падіння російського БПЛА сталася пожежа на площі 10 га на відкритій території у полі”, – зазначив голова ОВА.

Синєгубов наголосив, що внаслідок обстрілу з РСЗВ села Кондрашівка Куп’янського району поранення отримала 62-річна жінка.

Крім того, він нагадав про високу мінну небезпеку.

“Учора поблизу села Сподобівка Куп’янського району на невідомому вибухонебезпечному предметі в полі вибухнув 32-річний чоловік. Він отримав контузію та був госпіталізований. Крім того, у селі Рубіжне Чугуївського району 48-річний чоловік на власному обійсті вибухнув на російській міні”, – додав голова регіону.

Раніше повідомлялося, що минулої доби окупанти 35 разів обстріляли Херсонську область, випустивши 170 снарядів з важкої артилерії та авіації.

Обстріли Донецької області: один загиблий, вісім поранених


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button