Україна

Обстріли Донеччини: один загиблий і двоє поранених серед цивільних


Обстріли Донеччини: один загиблий і двоє поранених серед цивільних

Начальник ОВА закликає жителів регіону евакуюватися до більш безпечних областей, оскільки на Донеччині ворог ні на день не припиняє ударів.

Щонайменше одна цивільна людина загинула, ще троє цивільних дістали поранення внаслідок сьогоднішніх обстрілів Донеччини. Про це у вівторок, 9 квітня, повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

“Костянтинівка зазнала авіаудару – наразі відомо про 1 загиблого і 2 поранених. Крім того, під завалами одного з будинків, можливо, перебувають ще 2 людини – триває пошукова операція. Загалом бомбою пошкоджено 27 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, 2 інфраструктурні об’єкти та адмінбудівлю. Ще одну людину поранено в Соколі Очеретинської громади – її доставили до лікарні”, – йдеться в повідомленні начальника ОВА.

Філашкін закликає жителів регіону евакуюватися до більш безпечних областей.

“Ворог ні на день не припиняє ударів по цивільних. Не наражайте себе на небезпеку! Евакуюйтеся!” – йдеться далі в повідомленні.

Нагадаємо, увечері 8 квітня росіяни завдали ракетного удару по двоповерховому багатоквартирному будинку, де проживали близько 30 людей. Вдалося врятували двох людей. Одна людина загинула, ще 12 постраждали, серед них – двоє дітей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button