Україна

Нова серія проекту Оксани Марченко «Паломниця» розповідає про смерть

Оксана Марченко випустила нову серію авторського проекту “Паломниця”. Епізод розповідає про смерть і про те, що буде з душею після розлучення з тілом.

“Стародавні говорили: “Мементо морі” (лат. Memento mori) – “Пам’ятай про смерть”. Чому вони думали, що це так корисно для людини, якщо навіть наприкінці життя не всі вірять, що помруть, і навіть не здогадуються, що з ними буде потім?” – написала Оксана Марченко на своїй сторінці в Instagram.

У цій серії телеведуча повертається до Святогірської Лаври, тому що напередодні знайшла в аеропорту кимось забутий старовинний молитвослов. Коли автор проекту взяла його в руки, зрозуміла, що він дуже важливий для власника. У ньому був запис, що людина збирається в паломництво у Святогір’я. Оксана Марченко вирішила спробувати її знайти.

Епізод поетапно розкриває, що відбувається з душею людини після розлучення з тілом і які митарства вона проходить. А також про головне – про Страшний суд, на якому вирішується, куди потрапить душа – до раю або до пекла.

Нова серія “Паломниці” вже доступна для перегляду на офіційному YouTube-каналі Оксани Марченко. А якщо Ви хочете розповісти свою історію про те, як віра в Бога допомогла вам пережити труднощі, переходьте за посиланням на сайт проекту.

Back to top button