Україна

Німці розпочали будівництво уже другого заводу в Україні

Завод стане найбільшим підприємством компанії у Східній Європі

Компанія “KRIESEL” німецького концерну FIXIT GRUPPE розпочала будівництво другого заводу в Україні.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на Економічну правду.

Зазначається, що завод буде побудовано в с. Піски Львівської області.

Інвестиції в будівництво становитимуть близько 10 млн євро.

Введення виробництва в експлуатацію заплановано на лютий 2023 року.

“Зважаючи на позитивний досвід компанії KREISEL в Україні, а також на економічний політичний та соціальний розвиток України в цілому, ми прийняли рішення про збільшення наших інвестицій. Ми побудуємо завод з виробництва будівельних матеріалів разом з нашими відомими партнерами з України, Німеччини та Австрії, яких я, як представник, також радий вітати. Завод та його технології будуть відповідати найновішим та найсучаснішим стандартам”, — зазначив на церемонії закладення першого каменю у будівництво Директор регіону Східна Європа Концерну FIXIT GRUPPE Міхаель Краус.

За словами представників компанії, завод KREISEL у Львівській області забезпечить роботою понад 50 українців.

Подібне підприємство з 2008 року вдало функціонує у місті Фастів.

Там потужності складають 130 тисяч тонн на рік, працює понад півсотні співробітників.

На Львівщині ж планують вийти на потужність 170 тисяч тонн, відтак завод стане найбільшим підприємством компанії у Східній Європі.

Довідка.  FIXIT GRUPPE — виробник будівельних матеріалів зі штаб-квартирою в Німеччині.  Концерн об’єднує під своїм дахом п’ять європейських брендів:  FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL та RÖFIX, має 67 виробничих та торгових представництв у 18 країнах Європи (з яких 52 заводи), загальна кількість працівників якого становить 2500 співробітників.  Компанія KREISEL була заснована 1976 року у Вісбадені, Німеччина, а з 2005 року увійшла до Концерну FIXIT GRUPPE. Заводи KREISEL спеціалізуються на виробництві сухих будівельних сумішей та декоративних покриттів.  На українському ринку компанія представлена ТОВ “Крайзель — будівельні матеріали” з 2004 року. У 2008 році в м. Фастів Київської області було введено в експлуатацію перший завод. Нині виробництво налічує понад 100 співробітників, потужності якого завантажені на 100%, постачання продукції здійснюється на ринки України, Молдови та Грузії.

Back to top button