Україна

Нічна атака дронами: на Херсонщині та Миколаївщині є руйнування


Нічна атака дронами: на Херсонщині та Миколаївщині є руйнування

У Херсоні пошкоджено багатоповерхівки, поранено жінку, у Миколаївській області уламки дронів упали на ангар сільськогосподарського підприємства.

Внаслідок нічної атаки дронами зафіксовано руйнування на Херсонщині та Миколаївщині.Про це повідомляють Сили оборони півдня України та голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Зазначається, що в Херсоні пошкоджено багатоповерхові будинки й поранено жінку, у Бериславській громаді Херсонської області удар прийшовся по агропідприємству, в Баштанському районі Миколаївської області уламки дронів упали на ангар сільськогосподарського підприємства.

На Миколаївщині знищено ворожий дрон-камікадзе Ланцет та 8 ударних БпЛА типу Shahed-136/131.

Під час бойової роботи підрозділів протиповітряної оборони із відбиття дронової атаки 17 січня внаслідок падіння уламків збитих БпЛА, в Снігурівській громаді пошкоджено складські приміщення агропідприємства. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, цієї ночі РФ атакувала територію України за допомогою 33 ударних безпілотників типу Shahed-136/131 з району Приморсько-Ахтарськ та Курської області у ніч на 18 січня. Сили протиповітряної оборони знищили 22 дрони.

Також повідомлялося, що вчора на Одещині 11 дронів було збито на підльоті до узбережжя, переважна більшість впали в море. Але уламками кількох збитих дронів та вибуховою хвилею пошкоджено багатоквартирні будинки та крамниці в Приморському районі Одеси. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button