Україна

Netflix – стрімінгова платформа анонсувала прем’єри 2022 року – 1News


Фото з відкритих джерел

Сервіс, як і раніше, випускатиме по одному новому шоу щотижня

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував програму прем’єр фільмів на 2022 рік у новому ролику, розміщеному на YouTube.

Серед гучних шоу платформи – бойовик Ентоні та Джо Руссо “Сірий чоловік”, кінострічка Шона Леві “Ім’я наше – Адам”, анімаційний фільм Гільєрмо дель Торо “Піноккіо”, сиквел фільму “Дістати ножі” Раяна Джонсона та картина Діва Пателя “Людина-мавпа”.

Крім того, Netflix анонсував випуск комедій з Джоною Хіллом та Едді Мерфі (You People), Кевіном Хартом та Марком Волбергом (Me Time), а також анімаційний фільм “The Sea Beast”, “Slumberland” з Джейсоном Момоа та два релізи з Адамом Сендлером (Hust).

Вже 18 лютого користувачі побачать пряме продовження “Техаської різанини бензопилою”, а серед інших найближчих прем’єр: “Рост Джоді 2” (11 лютого), “Великий баг” (11 лютого), “Повернення Медеї” (25 лютого).

Крім того, після успішного виходу серіалу “Гра в кальмара” лінійку фільмів Netflix поповнили шість південнокорейських картин, серед яких – “Любов на повідку”, “Дівчина з 20 століття”, “Картер”, “Чон-І”, “Seoul Vibe”, “Якша: суворі методи”.

1News за темою: На Netflix вперше вийшов український документальний фільм

Нагадаємо, раніше Netflix закрив кулінарне шоу Періс Гілтон “Готуємо з Періс” (Cooking with Paris) після першого сезону. Про причину поки що не оголошено.

Шість епізодів програми вийшли на платформі в серпні 2021 року і на деякий час потрапили навіть у щоденний рейтинг Netflix Top 10.


Джерело

Back to top button