Україна

“Нескінченний” запас Калібрів: У ЗСУ відреагували на заяву РФ


 Нескінченний запас Калібрів: У ЗСУ відреагували на заяву РФ

Запевнення міноборони Росії, що у них нібито “неміряний” запас ракет – спроба заспокоїти росіян, зазначив Юрій Ігнат.

 
Заява міністерства оборони Росії про “нескінченні” запаси Калібрів – лише локшина для громадян РФ. Про це заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі Espreso TV, а також на загальнонаціональному телемарафоні новин у п’ятницю, 30 грудня.
 
Він зазначив, що контроль за дотриманням санкції не дозволить РФ робити Калібри або інше озброєння.
 
Російське відомство навмисно дурить своїх громадян подібними заявами, додав військовий.
 
Кремлівський режим намагається у такий спосіб якось виправдати новини про те, скільки ракет залишилося у країни для масованих ударів, вважає представник ВР ЗСУ.
 
“Це локшина для власної аудиторії. Це зрозуміло. Вони ж не скажуть, що Захід та українські ЗМІ рахують Калібри, ще на 3 удари, ще на 2… Вони ж мають своєму електорату говорити, що робитимуть Калібри до кінця своїх днів. А що з виробництвом, наскільки воно встигає, чи може щось статися на тому виробництві? Чи можуть санкції вплинути так, щоб не тільки Калібри, а й цивільна авіація та решта нафтовидобувної галузі їх зупинилася… Звичайно, можуть”, – зазначив Ігнат.
 
Нагадаємо, раніше Ігнат повідомив, що Росія планує обміняти дві ескадрильї літаків Су-24 і Су-35 на дрони Shahed, оскільки не може застосовувати свою авіацію в українському небі.
 
Крім того, Ігнат раніше заявив, що вибухи на російському військовому аеродромі стратегічної авіації в місті Енгельс стали наслідками злочинних дій Росії на території України.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button