Україна

Не припиняємо роботу з посилення ППО – Зеленський


Не припиняємо роботу з посилення ППО - Зеленський

Пріоритетом залишається максимальне посилення українського повітряного щита, ППО і бойової авіації.


Робота з посилення систем протиповітряної оборони для українських військових не припиняється. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні в неділю, 11 серпня.
 
“Ми не припиняємо роботи з партнерами для того, щоб у нас було більше систем ППО та більше якісної підготовки й забезпечення всіх підрозділів захисників неба”, – сказав глава держави.
 
За словами Зеленського, пріоритетом залишається максимальне посилення українського повітряного щита, ППО і бойової авіації.

“Щоночі й щодня протягом цієї війни українці страждають від російських ударів. Дійсно багато вже зроблено для нашої можливості захищатись, але ще не все, що необхідно”, – зазначив він.

 
Водночас президент наголосив, що один із ключових елементів повітряного щита будь-якої держави – це бойова авіація.
 
“На всіх рівнях ми маємо й надалі продовжувати говорити партнерам, що потрібно для закриття українського неба – закриття від “шахедів” та від ракет. Зокрема від північнокорейських ракет”, – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Україну чотирма балістичними ракетами KN-23, а також 57 ударними БпЛА типу Shahed, сили ППО збили 53 безпілотники.

На Київщині зафіксували пошкодження у трьох районах, прямих влучань не було. Унаслідок падіння уламків двоє людей загинули, ще троє – поранені. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty + fifteen =

Back to top button