Україна

Наєв закликав евакуюватися жителів прикордонних регіонів на півночі


Наєв закликав евакуюватися жителів прикордонних регіонів на півночі

Армія РФ використовує різні види зброї, включаючи авіацію, артилерію, міномети та гранатомети, а також залучає диверсійні групи.

Росіяни щодня завдають ударів по прикордонних територіях на півночі України, зокрема Сумській та Чернігівській областях, а також залучають диверсійні групи. У зв’язку з цим жителів цих регіонів закликають евакуюватися. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

“Війна з Росією охопила не лише схід та південь України. Північна операційна зона також не є виключенням. В прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей (як і по всій території країни) діє правовий режим воєнного стану. Щодня ворог наносить по цим територіям вогневе ураження”, – зазначив він.

За словами Наєва, армія РФ використовує різні види зброї, включаючи авіацію, артилерію, міномети та гранатомети, а також залучає диверсійні групи.

“Кожен цивільний має чітко усвідомити, що перебування поблизу кордону з Росією є небезпечним! Щодня військові адміністрації вирішують питання евакуації мешканців з цих областей, так само як з прифронтових населених пунктів на сході та півдні України”, – додав він.

Нагадаємо, протягом останніх місяців фортифікаційне обладнання смуг оборони Державного кордону України у Північній операційній зоні збільшено на 63 %.

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що у Північній операційній зоні для підтримки особового складу у бойовій готовності збудовані вже близько пів сотні “психологічних” смуг перешкод.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button