Україна

Нацгвардійці знищили російський Ланцет з автоматів


Нацгвардійці знищили російський Ланцет з автоматів

Вибухнувши в небі, залишки безпілотника Ланцет впали в 30 метрах від своєї цілі на Запоріжжі.


На Запорізькому напрямку бійці 3-ої бригади оперативного призначення Спартан знищили ворожий ударний БпЛА Ланцет зі стрілецької зброї. Про це повідомило Східне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії в Facebook в п’ятницю, 22 грудня.
 
Безпілотний літальний апарат, який рухався зі сторони тимчасово окупованих територій в напрямок позицій українських військ помітили артилеристи групи спостереження.
 
Точними пострілами трьох військовослужбовців зі стрілецької зброї, а саме АК-74, ворожий БпЛА було вражено. Вибухнувши в небі, залишки Ланцету впали в 30 метрах від своєї цілі.
 
Зазначається, що на даному напрямку фронту працювати зі стрілецької зброї по БпЛА росіян таких як ZALA, Орлан та Ланцет доводиться майже щодня. За словами військовослужбовців, знищити подібну ціль в небі з автомату Калашникова майже неможливо. 

Нагадаємо, сьогодні вночі сили протиповітряної оборони знищили 24 із 28 ворожих “шахедів”. Є влучання в інфраструктурний об’єкт на Миколаївщині, уламками дронів пошкоджено зерносховище на Одещині.

У Києві внаслідок ворожої атаки частково зруйновано два житлових будинки: багатоповерхівку в Соломʼянському районі й приватний недобудований будинок у Дарницькому районі, двоє людей постраждали. У Київській області внаслідок падіння уламків пошкоджено три приватні будинки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button