Україна

Народний депутат України заявив про підготовку замаху на нього

За словами Андрія Деркача, замах на нього готує "воєнізоване крило компанії, яка перебуває у договірних відносинах з компанією "KROLL Associates UK LTD"

Позафракційний народний депутат Андрій Деркач звернувся до генпрокурора Ірини Венедіктової із заявою про підготовку замаху на нього і на експрокурора ГПУ Костянтина Кулика з боку представників компанії “KROLL Associates UK LTD”.

Про це інформує 1NEWS.

“Готується замах на вбивство на мене, народного депутата України, і на експрокурора ГПУ Костянтина Кулика. Хто готує? Група з 9 осіб, переважно громадян Великобританії, які прибули в Україну. Зараз вони збирають дані про мене і Кулика для складання плану і безпосередньо фізичної ліквідації. Як вдалося з’ясувати, одним з безпосередніх виконавців вбивства повинен стати громадянин Албанії, член згаданої групи”, – зазначив Деркач.

За словами нардепа, замах на нього готує “воєнізоване крило компанії, яка перебуває у договірних відносинах з компанією “KROLL Associates UK LTD”.

У зв’язку з цим він звернувся до Венедіктової з проханням “розслідувати діяльність воєнізованої групи і спецагентів “KROLL Associates UK LTD”, перевірити законність такої діяльності “KROLL Associates UK LTD” на території України”.

А також “встановити причетність “KROLL Associates UK LTD” до ​​незаконного збору інформації, спостереження та підготовки до замаху на вбивство громадян України”.

Джерело: Українська правда

Back to top button