Україна

Нардепа Дубінського викликали на повторний допит


Нардепа Дубінського викликали на повторний допит

Повторний допит знадобився, оскільки нардеп відмовлявся давати відповіді по суті запитань, стверджують джерела.

Народний депутат Олександр Дубінський повторно побував на допиті у Державному бюро розслідувань у Києві. Про це повідомила Українська правда з посиланням на співрозмовників у правоохоронних органах в понеділок, 7 серпня.

“Повторний допит знадобився, оскільки нардеп відмовляється давати відповіді по суті запитань щодо обставин свого перебування за кордоном та підробки документів і намагається ввести слідство в оману”, – йдеться у повідомленні.

Співрозмовник видання стверджує, що Дубінський маніпулює громадською думкою, що він, начебто, відкритий до слідства та співпрацює з ним, але це не відповідає дійсності.

У свою чергу Дубінський у Telegram підтвердив, що він побував на допиті у ДБР і отримав ще дві повістки – на 8 і 9 серпня.

Нагадаємо, 3 серпня стало відомо про обшуки у нардепа Дубінського. Він зміг поїхати за межі України під виглядом супроводження свого батька. Водночас батько самостійно, без супроводження сина виїхав за кордон, а потім повернувся набагато раніше, ніж сам нардеп. У минулу п’ятницю Дубінський вперше побував на допиті.

Нардепам і чиновникам заблокували кордони – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button