Україна

Найєм очолив Держагентство відновлення


Найєм очолив Держагентство відновлення

Мустафа Найєм має запустити фактичну роботу з першими об’єктами відновлення та налагодити механізм взаємодії з донорами.

 
Кабінет Міністрів призначив Мустафу Найєма головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури. Про це повідомив віце-прем’єр із відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков у Facebook у п’ятницю, 27 січня.
 
“Головою новоствореного Агентства відновлення та інфраструктурних проектів призначено Мустафу Найєма. Рішенням уряду він переходить в Агентство з посади заступника міністра і фактично очолить один із найважливіших напрямків роботи”, – написав Кубраков.
 
За його словами, ключові завдання, поставлені перед Найємом, такі:
 
  • запустити фактичну роботу з першими об’єктами відновлення;
  • відпрацювати механізм взаємодії з донорами – урядами країн, міжнародними фінансовими інституціями, неурядовими організаціями;
  • скоординувати запити від регіонів щодо пріоритетних проектів відновлення.
 
“Важливо сказати, що агентство відновлення продовжує шукати найкращих експертів у галузі будівництва та архітектури, менеджменту, зокрема серед профільних неурядових та громадських організацій”, – додав віце-прем’єр.
 
Нагадаємо, 13 січня в Україні було створено Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури. Очікується, що це нове відомство дозволить оптимізувати робочі процеси, уникнути хаотичності у плануванні та реалізації проектів.
 
Відновлення будинків у рамках UNITED24 розпочнеться з Ірпеня – Шмигаль
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button