Україна

Нафтогаз перерахував тарифи на газ для населення за січень

“Нафтогаз” знизив тарифи на газ за січень своїм споживачам до 6,86 грн /кубометр. Така ціна буде діяти в лютому і в березні, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу компанії на офіційній сторінці у Facebook.

Зазначається, що для клієнтів, які оформили з “Нафтогазом” тарифний план “Річний” в 2020 році, вартість газу не зміниться і, як і раніше, становитиме 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за куб.м з ПДВ, відповідно до умов укладених договорів. Для нових та всіх інших споживачів газ буде продаватися за тарифом 6,86 грн. з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). У лютневих платіжках українцям перерахують вартість газу заднім числом, і вона складе 6,99 грн /кубометр.

Інші облгази також в лютому знизили січневий тариф на газ для своїх споживачів. Зокрема, ще 8 лютого стало відомо про зниження ціни на газ в Миколаївзбуті, Черніговоблгазі, Вінницягаззбуті, Харьківгаззбуті та ряді інших обласних компаніях.

“Нагадуємо, що наша компанія формує ціни тільки для своїх побутових клієнтів. Якщо клієнти інших постачальників хочуть отримувати газ за цінами ГК” Нафтогаз України “, то їм потрібно змінити постачальника”, – зазначили в “Нафтогазі”.

 

 

 

Back to top button