Україна

Над морем сили ППО збили ракету, що летіла на Коблево


Над морем сили ППО збили ракету, що летіла на Коблево

Ворог продовжує обстрілювати Миколаївську область. За добу там пошкоджено кілька житлових будинків, на щастя, обійшлося без жертв.

За інформацією ОК Південь, у понеділок, 22 серпня, ракетою повітряного базування Х-31 атаковано Миколаївщину. Ракету, спрямовану в район Коблево, збито силами протиповітряної оборони над морем. Втрат та руйнувань немає. Про це у Telegram повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Також 22 серпня з 19:00 до півночі ворог обстрілював околиці села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих немає.

Тривають обстріли і Широківської громади. Так, 22 серпня, орієнтовно з 12:00 до 13:00, обстріляли село Червона Долина. Пошкоджено чотири житлові будинки. Постраждалих немає.

Також 23 серпня орієнтовно о 01:00 та 03:00 були обстріли біля села Широке. Близько 05:30 – за межами сіл Поляна, Червона Долина, Широке. Постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що розташовані на лінії розмежування. Так, уночі, 23 серпня, о 02:08 були обстріли смт Березнегувате. Через влучання боєприпасів та їхніх уламків спалахнуло сіно.

Також повідомлялося, що вранці 23 серпня ворог обстріляв Харків. Прильоти зафіксували у Київському районі міста.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button